Prohlédněte si fotografie z probíhajícího pobytu žáků 6. ročníku v Outdoor Rezort Březová. Fotografie průběžně aktualizujeme vždy po 21. hodině.

1. den – pondělí 30. května 2022

Dnes pro naše šesťáky začal Týden T. V 10 hodin jsme se setkali na nádraží v Ivančicích a odjeli jsme na školu v přírodě do Outdoor – resortu Březová.

Po příjezdu jsme se rozdělili do pokojů, naobědvali jsme se a poté nám začal program. Dnes jsme si zahráli různé hry a největším zážitkem pro nás bylo lanové centrum. Někteří z nás se dostali až do cíle, někteří skončili uprostřed. Všechny nás to ale moc bavilo. Poté jsme šli na večeři, kde jsme si pochutnali na výborných boloňských špagetách.

Večer jsme s zaskákali na trampolínách, pak očista a dobrou noc. Ozveme se zítra. 🙂

D. Špidlíková, M. Lenertová

2. den – úterý 31. května 2022

Dnes po výborné snídani, která byla formou švédských stolů, jsme dopoledne hráli paintball. Byla to velká zábava. Vystříleli jsme spoustu kuliček s barvou. Nikdo nezůstal bez poskvrnky. 🙂

Dopoledne pokračovalo na louce, kde jsme hráli míčové hry. K obědu byl hovězí vývar, hamburskou pečeni a knedlík. Adrenalinové odpoledne pokračovalo střelbou z luku do terče. Instruktor nás naučil i správný postoj a držení rukou. Bylo to opravdu zajímavé. Po svačině jsme dostali za úkol projít překážkovou dráhu v nízkém lanovou centru a sesbírat kolíky barvy našeho družstva. Po večeři jsme vyplňovali deník školy v přírodě. Večerní program bude rozdělen na diskotéku a překvapení. Už teď se těšíme na zítra.

D. Špidlíková, M. Lenertová

3. den – středa 3. června 2022

Dnešní ráno bylo trošku chladné, proto náš program začal ranní rozcvičkou v pirátské vesnici.

Rozehřátí a plní elánu jsme pokračovali na obří trampolíně, kde si každý mohl vyzkoušet různé akrobatické kousky. Po obědě jsme navštívili strašidelný hrad Karlštejn, kde jsme museli splnit rozličné úkoly, abychom získali kód k osvobození. Dnešní odpoledne jsme završili projížďkou na raftech.

Večer se chystáme oslavit Den dětí. Pro žáky je připraveno opékání špekáčků a noční hra.

D. Špidlíková, M. Lenertová

4. den – čtvrtek 4. června 2022

Dnes jsme se po snídani vydali změřit síly mezi sebou. Soutěž spočívala v přetahování lanem mezi námi. Vítězové postoupili do dalšího kola. Další aktivita prověřila naše intelektové schopnosti. Jednalo se o únikovou hru v přírodě. Pomocí získaného kódu jsme se všichni úspěšně dostali do cíle. Na odpoledne jsme se všichni moc těšili, neboť jsme měli domluvené koupání v bazénu. Byla to paráda, krásně jsme se osvěžili. Na beachvolejbalovém hřišti jsme si zahráli přehazovanou. A večer? Na ten se také moc těšíme. Jdeme totiž na diskotéku a máme slíbenou prodlouženou večerku. 🙂

D. Špidlíková, M.Lenertová